Despre noi

Deviza streamului nostru este: “Cu voi, pentru voi!” Asta înseamnă: Cu voi intrăm în contact ca să realizăm cele mai bune emisiuni pentru voi.

Începând cu data de 23 ianuarie 2010, la inițiativa familiei Pop, cu sprijinul deosebit a unui mic grup de voluntari, pe care-i legă același factor comun, pasiunea pentru radio, a apărut în mediul online un nou post de radio intitulat la acea vreme  Radio Vocea Nevăzătorului.

Sub această titulatură, postul a funcționat până în toamna anului 2012, când, mărindu-și echipa de colaboratori și implicit grila de programe, a trecut la actuala denumire.

 

Radio Vox Online este un stream dedicat în special persoanelor cu dizabilități vizuale, însă asta nu înseamnă că emisiunile din majoritatea genurilor nu sunt recomandate tuturor categoriilor de persoane indiferent de etnie, sex, sau orientare religioasă.

De-a lungul timpului am încercat să ne dezvoltăm atât din punct de vedere al grilei de programe, cât și al tehnologiei pentru emisie, al site-ului web, al realizatorilor de emisiuni, etc.

Mulți din noi ne-am făcut aici instruirea în a face radio și, astăzi, pe drept cuvânt putem spune că Radio Vox Online vine în casele ascultătorilor cu o grilă demnă nu de un stream online ci, mai degrabă, de un post de radio din eter.

În cele aproape 14 ore de emisie zilnic, încercăm să prezentăm ascultătorilor noștri tot ce apare nou,este util, s-a întâmplat, s-a descoperit, etc. Asta înseamnă că avem o grilă aproximativ completă, în primul rând, mulțumită colaboratorilor noștri care, cu toată inima, lucrează și câte 6-8 ore pe zi în sistem de voluntariat pentru realizarea emisiunilor.

Dacă e să ne mândrim cu echipa Radio Vox Online vă spunem că și aici avem cu ce. Spun asta deoarece, în componența acestei minunate echipe avem profesori, studenți, personalități din mass media, inclusiv maestrul George Nicolescu ne-a făcut onoarea de a face parte din echipa Radio Vox Online.

Cred că acestea sunt câteva motive care să vă apropie de noi, de streamul Radio Vox Online, de tot ceea ce facem și reprezentăm. Vă așteptăm să ne vizitați site-ul și să ne ascultați oricând, cu toată dragostea unei echipe care cu adevărat își iubește și își stimează ascultătorii.